Cihlování v CAMPu (neděle 3.března, Praha)

Dnes končí výstava “Kashitu School: Cihlou k cihle, od návrhu k realizaci” v atriu Fakulty stavební ČVUT v Praze, kde je možno vidět i cihlovačku. Pokud jste tuto výstavu nestihli, můžete do 3. března zavítat ještě do CAMPu. Tam si přímo 3. března můžete též zkusit vyrobit cihly na naší cihlovačce, kterou jsme stavěli v Kashitu první budovu celého kampusu SŠ. Dopoledne bude více přizpůsobené dětem od 6 let, odpoledne dospělým. 

Více o cihlovací neděli zde: https://praha.camp/program/detail/nedele-s-cihlovackou?fbclid=IwAR26HlqSsv37Yd8uPHo5-IOa86EOD9YLUHY4K3n7JC2fsupEON_K6fIuluA

V CAMP je náš projekt střední školy v Kashitu prezentován na výstavě “A Lot With Little” vedle dalších projektů udržitelné architektury z celého světa. Součástí jsou projekce, které začínají každou celou hodinu. Vstup zdarma, úterý až neděle v 9.00 – 21.00. 

Místo konání: CAMP (Centrum Architektury a Městského Plánování), Vyšehradská 51, Praha 2, v areálu Emauzského opatství, jen několik kroků od Karlova náměstí (na mapě zde: https://mapy.cz/s/nosamacopa)
FB: https://www.facebook.com/camppraha/posts/705565681789806

Comments are closed.

 

PODPOŘIT
STŘEDNÍ
ŠKOLU