Děkujeme za dary na auto a přívěs! Poslouží na čas stavby

Milí dárci, jste skvělí, děkujeme!

Díky vám máme auto a přívěsný vozík! Díky nim nemusí stavaři tahat stavebniny na kolečkách, ani na valnících taženými voli s rychlosti 5 km / hod. Naopak, stavaři dovážejí materiál z různých prodejen stavebnin. Něco je k mání pouze v hlavním městě vzdáleném 236 km!

Auto jsme pořídili za 300 000 Kč a k tomu přívěsný vozík za 51 000 Kč. V této sbírce dárci darovali 226 783 Kč na portálu darujme.cz (https://www.darujme.cz/auto-na-stavbu) a 100.000 Kč větší dárci. Peníze na přívěs a opravy auta jsme dali z našich zdrojů určených na stavbu. Něco nás stojí provoz auta (částečně hrazen z grantu UNDP).

Abychom mohli přejít k poslední etapě výstavby a dokončili stavbu (věnec, střešní konstrukce,  střecha, okna, dveře), budeme muset v druhé polovině srpna auto prodat a získanou částku vložíme opět do stavby. Váš dar tak zužitkujeme dvakrát: nejprve jsme díky němu mohli pořídit automobil a vozík a mohli snadno dopravovat materiál na stavbu. Poté bude využit na dokončení stavby.

Projekt můžete dále podpořit zde: https://www.darujme.cz/projekt/1205379.

Benefiční prodej zůstává v provozu! Kdo si objedná do konce srpna, má produkt ze Zambie jistý, neb produkty tam kupují právě stavaři, než jedou zpět do ČR. Například množství medu je dokonce omezeno! https://www.kashituschool.org/beneficni-prodej/ 

Aktuality můžete sledovat zde: https://www.kashituschool.org/aktuality/.

Děkujeme, že stavíte s námi! 

Comments are closed.

 

PODPOŘIT
STŘEDNÍ
ŠKOLU