PŘEDSTAVUJEME STAVAŘE – díl IV. – Matěj Havránek

Matěj pracuje v intenzivní péči jako záchranář. Má hodně rád dobrodružství a vyhledává ho v jakékoli formě. Touha pomáhat v Africe a být přímo u změn ho provází už dlouho. Právě díky projektu stavby SŠ v Kashitu, se může dle svých slov “konečně realizovat”.

Co bude jeho úkolem? Zajišťovat fungující logistickou přepravu cihlovaček, stavebního materiálu i dalších nezbytností a tak se podílet na hladkém průběhu celé stavby. Protože je zdravotník, bude v Kashitu jakko zdravotník též působit a starat se o zdraví všech členů týmu.

Co dělá Matěj ve svém volném čase? “Své volné dny vyplňují zálibami jako je lezení po skalách, sjíždění divokých řek na kajaku a orientačním či trialovým během. Popřípadě kombinací všeho uvedeného dohromady.”

Matěji, přejeme Ti, aby letošní práce na stavbě SŠ v Kashitu byly pro Tebe inspirativní i do budoucna!

Celý realizační tým jede stavět do Kashitu bez nároku na honorář. Jejich úsilí může podpořit i vy. Aby Matěj a ostatní nemuseli tahat stavební materiál 36 km na valníku tažených skotem z nejbližších stavebnin, prosíme, podpořte získání takového spolehlivého prostředku zde https://www.darujme.cz/auto-na-stavbu.

DĚKUJEME!

Více o celém realizačním týmu zde: https://www.kashituschool.org/o-nas/.

Comments are closed.

 

PODPOŘIT
STŘEDNÍ
ŠKOLU