Sháníme nářadí, balíme a už čekáme na odvoz!

Aneb na čem jsme pracovali poslední měsíc? Řešili jsme hlavně přepravu materiálu, nástrojů a nářadí, který v Zambii není k dispozici, především našich cihlovaček.

  • Cihlovačky – dar od dárců, sponzorsky vyrobené firmou CUT-TECH - ještě prošly posledními úpravami, takže jsou  připravené vyrobit více než 12.000 cihel.

  • Nakupovali jsme materiál a nářadí: ruční míchačky na směs na cihly, akuvrtačky a některé mechanické nářadí, které se v Zambii špatně shání (ohýbačky, výztuže nebo truhlářské svěrky).

  • Od firmy Fischer jsme dostali darem spojovací materiál (šrouby, vruty a hmoždinky) a potřebné příslušenství, které využijeme pro konstrukci střechy a dalších stavebních prací. Děkujeme! 

  • Toto vše a cihlovačky profesionálně zabalila firma Obal Expert, aby se po cestě nic nepoškodilo – především cihlovačky korozí, která jim přepravou po moři hrozí.

  • Aktuálně řešíme s přepravní společností Maersk poslední věci před odesláním, které souvisí hlavně s vystavením potřebných dokumentů pro zahájení přepravy.

  • Česká ambasáda v Zambii nám také přislíbila podporu při vyhotovení dokumentace pro převzetí na terminálu v Lusace.

Celý článek zde: https://www.kashituschool.org/l/z-deni-za-zdi-ii/

 

PROSÍME O VAŠI ŠTĚDROST! Vše již máme, jen nám chybí ještě auto – spolehlivý dopravní prostředek nejen pro převážení materiálů z lomu (nejbližší 57 km) a stavebnin (nejbližší 36 km vzdálených). Více zde: https://www.darujme.cz/auto-na-stavbu. Stavte s námi a změňte sny dětí po vlastním povolání v realitu!

Děkujeme!

Comments are closed.

 

PODPOŘIT
STŘEDNÍ
ŠKOLU