Děti na Sedlčansku podpořily stavbu SŠ v Kashitu!

Máme radost! Beseda se stavebním projektantem Ing. Petrem Čandou o naší střední škole v Kashitu nadchl lidi ze spolku Foks-live z.s. natolik, že se rozhodli v rámci svého dalšího programu uspořádat dobročinný jarmark v Sedlčanech:

“Děti z víkendového setkání vyrobily během programu výrobky a následně je prodávaly lidem…  Skrze téma víkendovky „PRINCIPY SOLIDARITY aneb NENÍ TU NIKDO SÁM“ se také děti vzdaly svého denního kapesného, v rámci zápisného do turnaje, ve prospěch Vašeho projektu stavby školy v Kashitu.

Částka, která byla vybrána, byla hned na místě sečtena a vyhlášena a tím zároveń vyhlášený vítěz soutěže o nejbližší tip částky, která se vybrala.

Vše bylo krásné a požehnané. Věříme, že skrze tuto službu dětí i celého týmu a následně těm, kteří výrobky zakoupili, pomůžou finanční prostředky k dalšímu dobrému dílu.”

Velmi děkujeme organizátorům FOKS-live i zúčastněným dětem!

A my dále pokračujeme v naší adventní sbírce na stavební nářadí. Prosíme, podpořte i vy nadané děti a jejich sen mít živnost nebo studovat dál na univerzitě! Podpořte zde:  https://www.darujme.cz/projekt/1207109.

Comments are closed.

 

PODPOŘIT
STŘEDNÍ
ŠKOLU