Druhá vlna aktivity MODLITEBNÍ DVOJICE!

(uzávěrka přihlášek do 11.července)

Milí rodiče,

chceme pozvat vaše ratolesti k aktivitě „Modlitební dvojice“. Jedná se o to, že jedno české a jedno zambijské dítě se za sebe navzájem modlí. Několik takových dvojic máme od roku 2012. Obě děti mají svou fotku se svým jménem (a věkem).

Protože teď do Zambie pojedeme, naskýtá se možnost nabídnout toto dalším dětem. Děti, které budou mít zájem se zapojit, poprosíme, aby nám poslaly svou fotografii s jménem, příjmením (a věkem). Je to hodně narychlo, takže podle počtu přihlášených českých dětí oslovíme přímo v Kashitu děti, které by chtěly modlitební dvojice vytvořit. Předáme jim fotku Vašeho dítěte, vyfotíme ho s jeho fotkou, i samotné zambijské dítě a tuto fotku vám s jeho jménem po návratu předáme. :-)

Pokud chcete přidat i adresu, můžete. Děti si mohou dopisovat v AJ. Dopis tedy půjde déle než jsme na evropské poměry zvyklí, ale i v tom je dobrodružství. A je to určitě fajn motivace učit se AJ. Oboustranně.

Fotky posílejte e-mailem na nebo na poštovní adresu našeho spolku (http://pratele.newrenato.org/?page_id=39) NEJPOZDĚJI DO STŘEDY 11. ČERVENCE.

Jsme zvědaví, kolik vás bude!

(foto je z návštěvy Kashitu v roce 2011)

Comments are closed.

 

PODPOŘIT
STŘEDNÍ
ŠKOLU